Oktober – Maand van de Oudere Kat

In de maand oktober doen wij mee met de landelijke actie “Maand van de Oudere Kat”.

Als uw kat ouder is dan 7 jaar, willen wij u graag uitnodigen voor een bezoek.

Katten van 7 jaar of ouder hebben een grote kans op 
ouderdomsklachten. Maar liefst 2 op de 3 oudere katten hebben last van pijn door arthrose. En 1 op de 3 heeft chronische nierziekte. Meestal merkt u daar helemaal niets van. Want katten zijn heel goed in het verbergen van ziektes. Maar alleen als we deze op tijd ontdekken, kunnen we samen zorgen voor een lang en prettig leven van uw kat.

In oktober besteden we daarom extra aandacht aan de gezondheidscontrole van oudere katten. Voorafgaand aan de afspraak vragen wij u een speciale vragenlijst in te vullen. We contoleren het gewicht, bekijken de oren en het gebit en luisteren naar het hart. Deze maand betaalt u hiervoor slechts €25,- in plaats van €39,50.

Daarnaast kunt u aanvullend een bloeddrukmeting laten uitvoeren bij uw kat. De gezondheidscontrole i.c.m. een bloeddrukmeting bieden wij deze maand aan voor €38,- in plaats van €65,50. 

De bloeddrukmeting is vooral aan te raden bij katten met een nier- of schildklierprobleem of diabetes.

Ook hebben we deze maand een actieprijs voor een bloedonderzoek waarbij we de functies van de nieren, schildklier en op diabetes testen. Zo kunnen we eventuele afwijkingen tijdig ontdekken. Dit onderzoek kost in de maand oktober €70,- in plaats van €102,-.
Kiest u voor een nog uitgebreider onderzoek, waarbij we naast bovenstaande waarden ook het totale bloedbeeld bekijken, dan betaalt u voor het onderzoek €85,- in plaats van €116,30.
Deze prijzen zijn inclusief gratis bloedafname.

Belt u ons voor een afspraak 010 – 447 3013, dan zien we u en uw
kat graag binnenkort in onze praktijk.

Tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Team Dierenkliniek Prinsenland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *