Actie: Chip Je Kat!

Het is inmiddels een traditie geworden: de Chip Je Kat! actie. Vorig jaar hebben we door Corona de actie niet door kunnen laten gaan, maar dit jaar kunnen we hopelijk weer veel katten gratis gaan chippen!


In samenwerking met de Gemeente Rotterdam en de Dierenbescherming, organiseren we weer een chip-actie in Rotterdam. Profiteer en laat uw kat gedurende de maanden november en december gratis chippen!
 

 

Hoe werkt het?
* Alleen voor Rotterdamse katten.
* Op=op: als de chips op zijn, stopt de actie eerder.
* U kunt een afspraak maken bij ons in de praktijk.
* De actie loopt van 1 november t/m 31 december 2021.

 

Waarom chippen? Mocht uw kat ooit vermist raken, dan weet u zeker dat u herenigd zal worden als hij gevonden wordt. Ook voor katten die normaal gesproken binnenshuis leven, is het belangrijk dat ze gechipt en geregistreerd zijn. Binnenkatten hebben minder oriëntatievermogen dan buitenkatten. Als zij per ongeluk buiten komen, hebben zij dus extra moeite om de weg naar huis terug te vinden.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *