Over ons

U wilt het beste voor uw geliefde huisdier en wij ook! In onze praktijk staat persoonlijke aandacht voor u en uw huisdier centraal. We luisteren naar u en bekijken samen met u wat voor uw huisdier de beste oplossing is en houden daarbij rekening met uw wensen en mogelijkheden.

We zijn een kleine praktijk met één dierenarts, zodat u altijd een vertrouwd gezicht bij uw bezoek ziet. Wij kennen de huisdieren en hun eigenaren en zij kennen ons.

Mocht het nodig zijn dat er aanvullend onderzoek moet worden verricht, hebben wij moderne apparatuur tot onze beschikking. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid tot het toedienen van gas-anesthesie voor een nóg betere begeleiding gedurende operaties. Door onze goed uitgeruste praktijk kunnen wij 95% van de problemen zelf oplossen. Als er meer specialistische zorg nodig is, hebben wij een uitgebreid netwerk van specialisten naar wie wij u kunnen doorverwijzen.

Een groot voordeel van onze dierenkliniek is de goede bereikbaarheid. De kliniek ligt op 100m afstand van metrostation Schenkel. Daarnaast is er ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Ons team

Openingstijden

Maandag
09:00 – 17:00

Dinsdag
Op afspraak

Woensdag
9:00 – 17:00

Donderdag
9:00 – 17:00

Vrijdag
9:00 – 17:00

Zaterdag
Gesloten

Zondag
Gesloten